بیست‌وچهارمین سفر استانی رئیس عدلیه؛

رفع موانع حقوقی احیا و سرمایه‌گذاری در پتروشیمی گلستان پس از ۱۶ سال راکد ماندن با تدبیر رئیس قوه‌قضاییه/ حل مشکل بیش از ۹۰ هزار سهامدار/ اقدامات دادگستری استان گلستان مانع ۹۹ درصد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در روستای زیارت شده است/ حل و فصل نهایی پرونده کثیرالشاکی «مجتمع تجاری زرین گرگان» و استیفای حقوق حدود ۱۸۰ نفر از مردم قبل از تشکیل دادگاه

7:42 - 26 مرداد 1402
کد خبر: ۴۷۲۹۵۰۸
تعداد نظرات: ۲ دیدگاه
رفع موانع حقوقی احیا و سرمایه‌گذاری در پتروشیمی گلستان پس از ۱۶ سال راکد ماندن با تدبیر رئیس قوه‌قضاییه/ حل مشکل بیش از ۹۰ هزار سهامدار/ اقدامات دادگستری استان گلستان مانع ۹۹ درصد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در روستای زیارت شده است/ حل و فصل نهایی پرونده کثیرالشاکی «مجتمع تجاری زرین گرگان» و استیفای حقوق حدود ۱۸۰ نفر از مردم قبل از تشکیل دادگاه
رییس قوه قضاییه در بیست‌وچهارمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا،به استان گلستان سفر کرد.

خبرگزاری میزان _ به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در بیست‌وچهارمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، امروز پنجشنبه (۲۶ مرداد) در سفری غیررسمی و بدون تشریفات وارد گرگان مرکز استان گلستان شد.

رئیس دستگاه قضا در جریان سفر امروز به استان گلستان در جهت رفع موانع حقوقی تولید چندین بنگاه اقتصادی و صنعتی، بازدید نظارتی از مجموعه‌های قضایی و اتخاذ تدابیر پیرامون پرونده‌های کثیرالشاکی در راستای استیفای حقوق مالباختگان، اقدام خواهد کرد. 

شایان ذکر است حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا در دهم تیرماه سال ۱۴۰۰ تاکنون به صورت رسمی و در صدر هیئت‌عالی قضایی به استان‌های ایلام، قزوین، خوزستان، گلستان، خراسان‌رضوی، سیستان‌وبلوچستان، قم، یزد، خراسان جنوبی، زنجان، مرکزی، اصفهان، البرز وکردستان سفر کرده است.

ریاست دستگاه قضا در دوره جدید علاوه بر سفر‌های رسمی استانی که به همراه هیئت عالی قضایی انجام می‌شود، سفر‌هایی غیررسمی و بدون تشریفات را هم در برنامه کاری خود گنجانده است؛ استان‌های البرز، اصفهان، هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، مازندران و فارس نیز استان‌هایی هستند که رئیس قوه قضاییه طی مدت اخیر بدون انجام تشریفات و بصورت غیررسمی به آن مناطق سفر کرده است. 

سفر امروز به استان گلستان، دهمین سفر بدون تشریفات و غیررسمی رئیس قوه قضاییه است.

نقطه اشتراک تمام سفر‌های استانی رئیس عدلیه در دوره جدید -اعم از سفر‌های رسمی همراه با هیئت عالی قضایی و سفر‌های غیررسمی و بدون تشریفات- انجام ملاقات‌ها و دیدار‌های مستقیم و بلاواسطه با متن مردم در سراسر ایران اسلامی و رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی آن‌ها و همچنین اتخاذ رویکرد مسئله‌محور و تخصص‌گرایانه در قبال چالش‌ها و آسیب‌های موجود است که به نحوی از انحاء مرتبط با وظایف و مسئولیت‌های دستگاه قضا بویژه در حوزه صیانت از حقوق عامه می‌شوند.

رفع موانع حقوقی احیاء و سرمایه‌گذاری در پتروشیمی گلستان پس از ۱۶ سال راکد ماندن با تدبیر رئیس قوه‌قضاییه/ حل مشکل بیش از ۹۰ هزار سهامدار
۱۴۰۲/۰۵/۲۷ - ۰۸:۲۵

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حدود ۶۰۰ روز قبل، در آذرماه ۱۴۰۰، در جریان سفر رسمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به استان گلستان، موضوع موانع حقوقی احیاء و سرمایه‌گذاری در شرکت پتروشیمی گلستان که حدود ۱۶ سال راکد مانده و بیش از ۹۲ هزار سهامدار نیز داشته است، به استحضار رئیس قوه قضاییه رسید.

پس از آن، ریاست قوه قضاییه دستورات مقتضی را برای رفع موانع حقوقی احیاء و سرمایه‌گذاری در شرکت پتروشیمی گلستان صادر کرد. این دستورات رئیس عدلیه در قالب ۷ بند و ناظر بر تفویض اختیارات ویژه به ریاست دادگستری کل استان گلستان جهت پیگیری موضوع با تمرکز بر راه‌اندازی و احیای پتروشیمی صادر شد.

حال پس از گذشت حدود ۶۰۰ روز از صدور دستورات ریاست قوه قضاییه، موانع حقوقی احیاء و سرمایه‌گذاری در پتروشیمی گلستان با اتخاذ تدابیر و تمهیدات قضایی برطرف شده و زمینه گسترش فعالیت این واحد تولیدی که ۹۲ هزار سهامدار و ۲ هزار شاغل دارد، فراهم آمده است. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان سفر غیررسمی و بدون تشریفات به استان گلستان در روز پنجشنبه ۲۶ مرداد، طی سخنانی در آیین رفع موانع حقوقی سرمایه‌گذاری در پتروشیمی گلستان در جمع هزاران نفر از سهامداران پتروشیمی، ضمن اشاره به منابع غنی انسانی و طبیعی موجود در استان گلستان اظهار کرد: رفع موانع حقوقی سرمایه‌گذاری در پتروشیمی گلستان، آغاز کار است؛ باید با همدلی و همراهی و همکاری همه مسئولان و مردم، قدم به قدم مسائل و مشکلات کشور و استان در حوزه‌های مختلف بویژه حوزه‌های تولیدی برطرف شوند.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: با ظرفیت‌های عظیم موجود در کشور، باید بیش از آنچه مشاهده می‌شود، به پیشرفت نائل شویم؛ در این مسیر ضرورت دارد بیش از پیش از ظرفیت‌های مردم و بالاخص جوانان بهره بگیریم؛ باید به جوانان اعتماد کرده و برای آن‌ها ایجاد فرصت کنیم.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: ما کارگزاران نظام، نه در حرف بلکه در عمل باید به اثبات رسانیم که با همه توان و دلسوزانه مشغول خدمت به مردم هستیم؛ مردم ما نیز، قدرشناس‌اند و با مشاهده مجاهدت مخلصانه مسئولان، نسبت به آینده و شرایط کشور امیدوار می‌شوند.

روایت رییس عدلیه از تماس های تلفنی شخصی اش با برخی مقامات اجرایی جهت رفع مشکل ۱۶ ساله پتروشیمی گلستان

رئیس عدلیه افزود: وقتی پروژه‌ای همچون پروژه پتروشیمی گلستان بالغ بر ۱۶ سال بر زمین مانده است، علاوه بر اتلاف سرمایه، زمینه ایجاد یأس نیز در جامعه و استان فراهم می‌شود؛ لذا با تسریع در کلید زدن فاز اجرایی این پروژه باید به اثبات رساند که می‌توان نسبت به عملیاتی‌سازی تمامی طرح‌های بر زمین مانده گام برداشت و از این طریق روحیه امید آفرینی را در جامعه تقویت کرد.

باید تمام همت مسئولان استانی معطوف بر آغاز به کار فاز اجرایی پروژه پتروشیمی گلستان باشد

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ضمن تشریح فرآیند رفع موانع حقوقی سرمایه‌گذاری در پتروشیمی گلستان، گفت: باید تمام همت مسئولان استانی معطوف بر آغاز به کار فاز اجرایی پروژه پتروشیمی گلستان باشد؛ من در این راستا، در همین اثناء با مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس که سهامدار عمده پتروشیمی گلستان شده، تماس گرفتم و بر تسریع در عملیاتی‌سازی این پروژه تاکید کردم و وی نیز قول اقدام عاجل داد؛ ممکن است عده‌ای بگویند که تماس گرفتن من بعنوان رئیس قوه قضاییه با یک مدیر اجرایی، امری خلاف پروتکل‌های مرسوم باشد، اما اعتقاد من آن است که برای پیشبرد امور مردم و کشور نباید در قید و بند این قبیل مسائل بود.

دستورالعمل رییس قوه قضاییه به مسولان عدلیه: از مبارزه با فساد تبعیض و برهم زنندگان امنیت جامعه غافل نشوید/ از رفع مشکل افرادی که پول گرفتن وکیل ندارند غافل نشوید

رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: من بعنوان رئیس دستگاه قضا، اختیارات لازم و قانونی را به رئیس کل دادگستری استان گلستان تفویض می‌کنم تا وی در راستای رفع جنبه‌های حقوقی و قضایی تمامی مسائل و مشکلات استان از جمله مسئله آشوراده اقدامات عاجلی را در دستور کار قرار دهد؛ موضوع آشوراده، دارای برخی جوانب زیست‌محیطی است؛ باید ضمن اهتمام جدی نسبت به مقوله حفظ محیط زیست، طرح‌های مبتنی بر منافع مردم و توسعه استان با اعمال ملاحظات زیست‌محیطی، به پیش برده شوند.

رئیس دستگاه قضا در ادامه به مقوله لایروبی خلیج گرگان و پیشنهاد و ایده خود ناظر بر اعمال مجازات‌های جایگزین حبس با محوریت ارائه خدمات عام‌المنفعه در قبال محکومان واجد شرایط که در سفر آذرماه ۱۴۰۱ به استان گلستان طرح گردید، اشاره کرد و گفت: به مقامات قضایی استان گلستان دستور می‌دهم تا در چارچوب موازین قانونی و مقررات و ضوابط موجود، از ظرفیت اعمال مجازات‌های جایگزین حبس با محوریت خدمات عام‌المنفعه، برای رفع مسائل و مشکلات استان از جمله لایروبی خلیج گرگان، در راستای منافع مردم بهره بگیرند.

رییس عدلیه: اگر پروژه ای مشکل محیط زیستی دارد معنایش این نیست که کلا کنار گذاشته شود/ با همکاری صاحبنظران این حوزه و محیط زیست مشکل آشورا ده را حل کنیم

رئیس عدلیه با اشاره به مسائل و مشکلات حوزه منابع آبی در استان گلستان، گفت: مسئولان استان گلستان باید با تشریک مساعی، به فکر مسئله منابع آبی در استان باشند؛ در این راستا باید به تجهیز زیرساخت‌ها، افزایش منابع، بهینه‌سازی و مدیریت مصرف مبادرت ورزید؛ امروز مشاهده می‌شود که به سبب قطعی برق، واحد‌های صنعتی بعضاً متحمل زیان می‌شوند؛ چنانچه در زمان قبل، پیش‌بینی‌های لازم درخصوص تجهیز زیرساخت‌های شبکه برق و سایر جنبه‌ها انجام می‌شد، قطعاً امروز با این مشکلات مواجه نبودیم؛ لذا در قضیه آب نیز از همین الان باید به فکر باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه تاکید کرد: اهتمام مسئولان قضایی در سراسر کشور به موضوعات مرتبط با رشد تولید و رفع موانع تولید، نباید آن‌ها را از امر مبارزه همه‌جانبه با فساد و مقابله با ناامن‌کنندگان و فتنه‌انگیزان، غافل گرداند.

تاکید رییس قوه قضاییه: مسائل مرتبط با ناهنجاری های اجتماعی را نمی شود صرفا با راهکار قضایی و بگیر و ببند حل کرد/ زندان و استفاده از قوه قهریه هم لازم است اما نمی توان فقط از این راهکار استفاده کرد

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: بدون تردید باید در راستای تحکیم امنیت جامعه و شهروندان، نسبت به اعمال مجازات قاطعانه و بازدارنده‌ی قانونی در قبال مخلان امنیت، اهتمام داشت؛ اما در مواردی نیز در قبال مرتکبان برخی ناهنجاری‌های اجتماعی می‌توان روند اصلاح را در پیش گرفت و مسئله را با کار قضایی و بگیر و ببند، حل نکرد؛ اعتقاد ما آن است که در قضیه مرتکبان ناهنجاری‌های اجتماعی تا آنجا که ممکن است باید رویه اصلاح را در پیش گرفت؛ باید توجه داشت که وقتی یک جوان به سبب ارتکاب ناهنجاری اجتماعی، محکومیت قضایی پیدا می‌کند، در آینده در زندگی خانوادگی و اجتماعی خود با معضلاتی مواجه می‌شود. از سویی دیگر این اعتقاد را داریم که می‌توان در صدور احکام مجازات، در مواردی که مقدور است، مجازاتی غیر از حبس اعمال کرد.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: این هنر نیست که ما لغزش فردی را مشاهده کنیم و سپس مبادرت به دستگیری و اعمال مجازات در قبال او کنیم؛ بلکه هنر اصلی در جلوگیری از سقوطِ فردِ لغزش‌کرده است.

خداییان رئیس سازمان بازرسی نیز درخصوص رفع موانع حقوقی احیاء و سرمایه‌گذاری در پتروشیمی گلستان گفت: بعد از دستورات حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای پیرامون ضرورت حل مشکلات حقوقی و غیرحقوقی شرکت پتروشیمی گلستان در سفر پاییز ۱۴۰۰ و تفویض اختیارات به رئیس کل دادگستری این استان برای پیگیری امور در این حوزه، تا امروز اقدامات بسیار مفیدی برای حل مشکلات این شرکت انجام شده است. 

وی با اشاره به تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی شرکت پتروشیمی گلستان اظهار کرد:  در حال حاضر موانع حقوقی پیش‌روی فعالیت پتروشیمی گلستان، از میان برداشته شده و شرکت پتروشیمی خلیج فارس پذیرفته که در اجرای این طرح مشارکت داشته باشد. 

رئیس سازمان بازرسی ضمن اشاره به تغییر و تحولاتی که در هیئت مدیره شرکت پتروشیمی گلستان در حال رخ دادن است، گفت: نماد بورسی شرکت پتروشیمی گلستان در فرابورس پذیرفته شده و سهام آن خرید و فروش می‌شود. 

رئیس سازمان بازرسی تصریح کرد: حسب‌الامر رئیس دستگاه قضا، از این پس به صورت مستمر بر روند پیشرفت امور در شرکت پتروشیمی گلستان نظارت خواهیم داشت. 

آسیابی رئیس کل دادگستری استان گلستان نیز طی سخنانی در آیین رفع موانع حقوقی سرمایه‌گذاری در پتروشیمی گلستان، اظهار کرد: اتمام فاز حقوقی احیاء و سرمایه‌گذاری در پتروشیمی گلستان، از برکات سفر آذرماه ۱۴۰۰ حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به استان گلستان است؛ ما در دادگستری استان گلستان با پیاده‌سازی راهبرد‌های رئیس قوه قضاییه، موفق به رفع موانع حقوقی احیاء و سرمایه‌گذاری پتروشیمی گلستان شدیم.

آسیابی تصریح کرد: ریاست قوه قضاییه در دستورات خود تاکید کرده بودند که تمامی اقدامات قضایی حول محور پتروشیمی گلستان باید ناظر بر راه‌اندازی این واحد تولیدی باشد؛ بر همین اساس، با اقدامات صورت گرفته قضایی و حقوقی و ورود هلدینگ خلیج فارس، سهام سهامداران پتروشیمی گلستان بالغ بر ۲۵ برابر افزایش یافت و در نتیجه ورود هلدینگ خلیج فارس، بیش از ۱۰ برابر نسبت به دوره قبل در پتروشیمی گلستان، تزریق سرمایه صورت گرفته است.

رئیس کل دادگستری استان گلستان تاکید کرد: در نتیجه رفع موانع حقوقی سرمایه‌گذاری در پتروشیمی گلستان، دیگر مانعی برای آغاز فاز اجرایی این واحد تولیدی وجود ندارد.

نماینده سهامداران پتروشیمی گلستان نیز در این آیین، صمیمانه از اقدامات قوه قضاییه در رفع موانع حقوقی احیاء و سرمایه‌گذاری در این واحد تولیدی قدردانی به عمل آورد و گفت: گره‌گشایی دستگاه قضایی در موضوع پتروشیمی گلستان، علاوه بر مزایای اقتصادی، دارای اثرات مثبت اجتماعی نیز برای استان گلستان می‌باشد و در توسعه استان نقش بسزایی دارد.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی گلستان نیز ضمن قدردانی از پیگیری‌های دستگاه قضایی برای حل و فصل مشکلات حقوقی این شرکت، گفت: امیدواریم ظرف ۳۶ ماه آینده پتروشیمی گلستان به نحو کامل به بهره‌برداری برسد.

شایان ذکر است، در آذرماه ۱۴۰۰، پس از صدور دستور رئیس قوه قضاییه ناظر بر رفع موانع حقوقی احیاء و سرمایه‌گذاری در شرکت پتروشیمی گلستان، بازدید میدانی از این واحد تولیدی توسط مسئولان قضایی ذیربط انجام شد و در ادامه با هماهنگی وزارت نفت هیئتی از شرکت صنایع پتروشیمی کشور در استان گلستان حضور پیدا کرد و ابعاد موضوع را بررسی و از ناحیه دادگستری دستوری مبنی بر بررسی اهلیت هیات مدیره سابق در خصوص اهلیت مالی و فنی صادر شد.

پس از بررسی‌های کارشناسی توسط هیئت اعزامی و بررسی اسناد و مدارک مربوطه نهایتاً بر عدم اهلیت فنی و مالی هیئت مدیره سابق نظر داده شد و متعاقب آن با مکاتبات صورت گرفته، انتقال سرمایه‌گذاری از هیئت مدیره سابق به یک هلدینگ فعال در زمینه پتروشیمی در دستور کار قرار گرفت.

در خصوص تشریفات قانونی صورت گرفته برای ورود سرمایه‌گذار جدید به شرکت، نیاز به یکسری تشریفات قانونی در خصوص انتقال اسناد و همچنین افزایش سرمایه و تصویب مجمع عمومی شرکت در خصوص افزایش سرمایه و ورود هلدینگ خلیج فارس بود که تمام این موارد با هدایت دادگستری کل استان گلستان انجام شد و به صورت رسمی این هلدینگ به عنوان سرمایه‌گذار جدید وارد بورس شده و به عنوان سرمایه‌گذار عمده عهده‌دار تکمیل این پروژه شد.

پس از حضور هلدینگ‌های متعدد در استان گلستان و مذاکرات صورت گرفته با وزارت نفت، در نهایت هلدینگ خلیج فارس به عنوان سرمایه‌گذار جدید اعلام آمادگی و جهت ورود آن به استان موانع حقوقی پیش‌رو مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت بعد از ۱۸ ماه تلاش‌های دادگستری استان گلستان، موانع حقوقی پتروشیمی به طور کامل برطرف و این پروژه آماده شروع فاز اجرایی توسط سرمایه گذار جدید است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن اژه‌ای در جمع مسئولان قضایی استان گلستان:مسئولان قضایی باید ضمن رعایت قانون، مساعدت‌های لازم را در جهت احیای واحد‌های تولیدی به عمل آورند/ با اقدامات دادگستری استان گلستان، جلوی ۹۹ درصد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در روستای زیارت گرفته شد
۱۴۰۲/۰۵/۲۷ - ۰۸:۲۳

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن اژه‌ای در پایان سفر به استان گلستان، طی سخنانی در جمع مسئولان قضایی این استان، با اشاره به سختی زیاد و حجم بالای کار قضات در سراسر کشور گفت: راه عبور موفقیت‌آمیز از این سختی‌ها آن است که از یاد خداوند متعال و ائمه اطهار (ع) غافل نشویم و دست از قرآن و نماز برنداریم. 

رئیس عدلیه در ادامه، کلیه قضات را به حُسن خلق در برابر ارباب رجوع توصیه کرد و گفت: در بسیاری از اوقات، رفتار ما قضات اثر بیشتر و نافذ‌تری نسبت به رایی که صادر کرده‌ایم، در ذهن و فکر طرفین پرونده دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در موضوع احیای حقوق عامه، اولویت ما در دستگاه قضایی آن است که از مسئولان و متولیان امر، انجام وظایف و تکالیف قانونی‌شان را پیگیری کنیم، گفت: نمی‌توان در میانه یک پروژه ملی به دلیل مسائلی نظیر مسائل زیست محیطی، به یکباره و بدون مشورت، اقدام به تعطیلی پروژه کرد، بلکه ضرورت دارد ضمن لحاظ همه‌جانبه موارد ناظر بر حفظ محیط زیست و انجام مشورت‌های تخصصی با صاحبنظران، اقدامات مقتضی را در راستای منافع مردم و توسعه کشور انجام داد.

رئیس عدلیه همچنین تصریح کرد: مسئولان قضایی ضرورت دارد ضمن رعایت همه جوانب قانونی، مساعدت‌های لازم را در جهت احیای واحد‌های تولیدی به عمل آورند؛ در این راستا مسئولان قضایی نباید به سبب امکان در مظان اتهام قرار گرفتن، از اِعمال کمک‌های قانونی به واحد‌های تولیدی احتراز کنند؛ البته همانطور که بار‌ها تاکید شده باید در این مسیر تمامی موازین قانونی و کلیه ضوابط و مقررات، رعایت گردند.

همچنین در این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی‌آزاد دادستان کل کشور طی سخنانی با اشاره به بازدید خود از زندان گرگان، به ارائه گزارشاتی از وضعیت این زندان پرداخت و گفت: همزمان با سفر رئیس قوه قضاییه به استان گلستان، ۳۶ نفر از زندانیان زندان گرگان، آزاد شدند. 

وی همچنین با ذکر برخی مصادیق از نیازمندی‌های محاکم قضایی استان گلستان، بر ضرورت انجام اقدامات مقتضی در زمینه ارائه آموزش به قضات جوان این استان تاکید کرد. 

خداییان رئیس سازمان بازرسی نیز در این جلسه، با اشاره به دیدار خود با تولیدکنندگان و صنعتگران استان گلستان، اظهار کرد: عمده گلایه‌های تولیدکنندگان و صنعتگران استان گلستان از دستگاه‌های اجرایی، به مواردی نظیر «عدم تامین سرمایه در گردش کارخانجات و عدم همکاری بانک‌ها در این زمینه»، «تعیین قیمت دستوری برای محصولات کارخانجات و مراکز دامی» و «مشکلات برق، گاز و آب کارخانجات واقع در شهرک‌های صنعتی» برمی‌گردد.

خبر مهم ربیس دادگستری گلستان: بعد از دو دهه تلاش نافرجام ، یکسال و نیم است هیچ ساخت وساز غیر قانونی ای در روستای صورت نمی گیرد

آسیابی رئیس کل دادگستری استان گلستان نیز با اشاره به برخی اقدامات مؤثر مجموعه قضایی این استان طی مدت اخیر گفت: وضعیت ساخت و ساز‌های غیرمجاز روستای زیارت به نحوی بود که طی سنوات گذشته حتی کارگروه‌های فراقوه‌ای هم نتوانسته بودند جلوی آن را بگیرند؛ اما امروز یک سال و نیم است که در نتیجه اقدامات صورت گرفته از سوی دادگستری استان گلستان و برقرار کردن پست ایست بازرسی در ورودی این استان، جلوی ۹۹ درصد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز این روستا گرفته شده است. 

وی همچنین از احیاء ۷۴ واحد تولیدی و جلوگیری از تعطیلی ۳۹ واحد تولیدی دیگر استان گلستان در نتیجه اقدامات مجموعه قضایی این استان طی سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: در نتیجه این تلاش‌ها، بیش از ۳ هزار فرصت شغلی در استان گلستان حفظ شد. 

اسپانلو دادستان مرکز استان گلستان نیز در این جلسه از کاهش ۷ درصدی آمار سرقت در این استان طی یک سال گذشته خبر داد. 

در جریان سفر حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به استان گلستان صورت گرفت؛احیاء و توسعه فعالیت در ۵ بنگاه تولیدی استان گلستان با ابتکار عمل و اقدامات قوه‌قضاییه/ نشست گفت‌وگو با مسئولان و مدیران شرکت‌های مارال فروز، ماهوت شمال، چیکا، پتروشیمی گلستان و اسکله بندر ترکمن با رئیس دستگاه قضا
۱۴۰۲/۰۵/۲۷ - ۰۸:۲۱

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، در راستای سیاست‌های دستگاه قضایی ناظر بر تحقق شعار سال و حمایت همه‌جانبه از رشد تولید و اشتغال و رفع موانع تولیدی، در جریان سفر حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به استان گلستان، مسائل و مشکلات حقوقی مرتبط با ۵ بنگاه تولیدی و صنعتی این استان، در قالب ارتباط ویدئو کنفرانسی با کارخانه ها، توسط رئیس عدلیه مورد رسیدگی قرار گرفت و واحد‌های تولیدی مزبور به چرخه تولید و اشتغال بازگشتند.

بنا بر این گزارش، مسئولان و مدیران شرکت‌های «مارال فروز»، «ماهوت شمال»، «اسکله بندر ترکمن»، «چیکا گنبد» و «پتروشیمی گلستان» که با ورود و پیگیری دستگاه قضا، بخش قابل توجهی از مشکلات شرکت‌هایشان مرتفع شده است، در گفتگو با رئیس قوه قضاییه، ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته، به بیان مطالب و مسائلی در خصوص واحد‌های تولیدی متبوع خود پرداختند.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی آزاد دادستان کل کشور که امروز از محل شرکت «مارال فروز» بازدید به عمل آورده بود، در ارتباط ویدئو کنفرانسی با رئیس قوه قضاییه گفت: شرکت مارال‌فروز که دارای ۵ واحد تولیدی در زمینه صنایع غذایی می‌باشد، به دلیل مشکلات متعدد اقتصادی، کمبود سرمایه در گردش، اختلاف سهامداران و شرکا و بدهی‌های بانکی و کارگری، در سال ۱۳۹۹ از چرخه تولید خارج شده بود و در پی آن مسائلی حقوقی و قضایی برای این شرکت ایجاد شده بود که در نتیجه پیگیری‌های دستگاه قضایی، این مشکلات مرتفع و شرکت مارال فروز به چرخه تولید و اشتغال بازگشت.

مدیرعامل شرکت مارال فروز نیز طی سخنانی در این ارتباط تصویری گفت: در حال حاضر تمام ۵ واحد تولیدی این شرکت به علاوه یک واحد تولیدی دیگر در همدان فعال هستند و مجموعا ۲۲۰ نفر در این شرکت مشغول به کار هستند.

خداییان رئیس سازمان بازرسی نیز که امروز از محل شرکت پتروشیمی گلستان بازدید به عمل آورده بود، در ارتباط ویدئوکنفرانسی با رئیس قوه قضاییه گفت: بعد از دستورات حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای پیرامون ضرورت حل مشکلات حقوقی و غیرحقوقی شرکت پتروشیمی گلستان در سفر پاییز ۱۴۰۰ و تفویض اختیارات به رئیس کل دادگستری این استان برای پیگیری امور در این حوزه، تا امروز اقدامات بسیار مفیدی برای حل مشکلات این شرکت انجام شده است.

وی با اشاره به تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی شرکت پتروشیمی گلستان اظهار کرد:  در حال حاضر موانع حقوقی پیش‌روی فعالیت پتروشیمی گلستان، از میان برداشته شده و شرکت پتروشیمی خلیج فارس پذیرفته که در اجرای این طرح مشارکت داشته باشد.

رئیس سازمان بازرسی ضمن اشاره به تغییر و تحولاتی که در هیئت مدیره شرکت پتروشیمی گلستان در حال رخ دادن است، گفت: نماد بورسی شرکت پتروشیمی گلستان در فرابورس پذیرفته شده و سهام آن خرید و فروش می‌شود.

رئیس سازمان بازرسی تصریح کرد: حسب‌الامر رئیس دستگاه قضا، از این پس به صورت مستمر بر روند پیشرفت امور در شرکت پتروشیمی گلستان نظارت خواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی گلستان نیز در این ارتباط ویدئوکنفرانسی ضمن قدردانی از پیگیری‌های دستگاه قضایی برای حل و فصل مشکلات حقوقی این شرکت، گفت: امیدواریم ظرف ۳۶ ماه آینده پتروشیمی گلستان به نحو کامل به بهره‌برداری برسد.

شرکت چیکا شهرستان گنبد به عنوان بزرگترین زنجیره تولید تخم‌مرغ در کشور با بیش از دو هزار شاغل است که در راستای رفع مسائل و مشکلات قضایی این واحد تولیدی از جمله رفع مشکلات ناشی از پساب شهرک صنعتی و فاضلاب، رفع پلمپ سیلو‌های نگهداری نهاده‌های دامی، رفع آلودگی زیست‌محیطی عمده در محل ورودی شرکت و رفع مشکلات گمرکی و استاندارد، اقدامات مقتضی از سوی دستگاه قضایی صورت گرفت. 

مدیرعامل شرکت چیکا در ارتباط تصویری با رئیس قوه قضاییه بیان داشت که این شرکت در حال حاضر توانایی تولید روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن تخم‌مرغ را دارد.

مدیرعامل کارخانه ریسندگی «ماهوت شمال» نیز در ارتباط تصویری با رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه این کارخانه اکنون روزانه ۶ تن تولید نخ پنبه دارد گفت: برای آغاز فعالیت با مشکلاتی از جمله در امر برق‌رسانی، گازرسانی و مشکلات دریافت وام مواجه بودیم که در نتیجه ورود و اقدامات دادستانی، بخشی از مشکلات کارخانه نوپای ما مرتفع شد. 

گفتنی است با بهره‌برداری از فاز نخست این کارخانه برای حدود ۳۰۰ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد شده است.

همچنین در راستای دستورات و تاکیدات قوه قضاییه ناظر بر برگزاری دیدار‌های مستمر مردمی از ناحیه مسئولان قضایی، مقامات قضایی استان گلستان دیدار‌هایی مردمی در مصلی بندر ترکمن برگزار کردند. یکی از درخواست‌های مردمی در این دیدارها، رسیدگی به وضعیت اسکله بندر ترکمن و سوله چندهزار متری آن بود که به مدت ۱۸ سال در تصاحب یک سرمایه‌گذار بود و عملا اقدام توسعه‌محور و اشتغالزا از ناحیه فرد مزبور صورت نگرفته بود لذا با ورود دستگاه قضایی، اقدامات مقتضی برای آزادسازی کامل اسکله و بهره‌برداری از آن در طرح گردشگری آشوراده صورت گرفته است. بازارچه ساحلی بندرترکمن نیز که در قالب قراردادی نامتعارف به فردی مقیم خارج از کشور واگذار شده بود، با ورود دادگستری و اقاله قرارداد مزبور، برای بهره‌برداری عمومی و در راستای احیا حقوق عامه، در اختیار شهرداری بندر ترکمن قرار گرفت.   در ارتباط تصویری امروز مسئولان شهرداری بندر ترکمن با رئیس دستگاه قضا، توضیحاتی در این خصوص ارائه شد.

رئیس قوه قضاییه در دیدار با بیش از ۷۰۰ نفر از علما و ائمه جمعه و جماعات اهل تشیع و تسنن استان گلستان:امروز در اثر فشار‌های ظالمانه‌ای که در طول سالیان متمادی به ایران اسلامی وارد آمده، مردم ما تحت فشار مشکلات معیشتی و اقتصادی هستند
۱۴۰۲/۰۵/۲۶ - ۱۳:۰۴

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در دیدار علما و ائمه جمعه و جماعات استان گلستان که در سالن اجتماعات جامعه‌المصطفی گرگان و با حضور ۷۵۰ نفر از روحانیون و علمای اهل تشیع و تسنن استان گلستان برگزار شد، طی سخنانی با بیان اینکه استان گلستان در امر گسترش وحدت و اتحاد و به صلح و سازش رساندن دعاوی، در زمره استان‌های پیشتاز کشور است، گفت: آموزه‌های اسلامی و قرآنی سرشار از تاکیدات پیرامون صلح و مودت و متصف شدن به اخلاق الهی و ایستادگی در برابر رذالت‌ها و ظلم و تبعیض است؛ لذا ما باید بتوانیم با تمام قوا این آموزه‌ها را به منصه ظهور برسانیم و در مقابل تبلیغات مسموم کسانی‌که صدر تا ذیل‌شان با فطرت بشری مغایرت دارد و اساس نظامات‌شان بر اساس ظلم و تبعیض است بایستیم.

اقدام رئیس قوه‌قضاییه در جهت رفع موانع حقوقی تولید چندین بنگاه اقتصادی و صنعتی، بازدید نظارتی از واحد‌های قضایی و اتخاذ تدابیر پیرامون پرونده‌های کثیرالشاکی در راستای استیفای حقوق مالباختگان در سفر به استان گلستان/ حل و فصل نهایی پرونده کثیرالشاکی «مجتمع تجاری زرین گرگان» و استیفای حقوق حدود ۱۸۰ نفر از مردم با حضور رئیس قوه قضاییه قبل از تشکیل دادگاه

رئیس عدلیه در ادامه، با اشاره به ضرورت اتحاد و همدلی همه کارگزاران نظام برای رفع مسائل و مشکلات مردم گفت: امروز در اثر فشار‌های ظالمانه‌ای که در طول سالیان متمادی به ایران اسلامی وارد آمده، مردم ما تحت فشار مشکلات معیشتی و اقتصادی هستند و به تبع این امر، ممکن است گرفتاری‌های دیگری نیز برای مردم ایجاد شود و ناهنجاری‌های اجتماعی و سرقت و مشکلات خانوادگی بیشتر گردد؛ لذا همه کارگزاران نظام باید تمام وسع و توان خود را در جهت رفع مشکلات مردم به کار ببندند و از سرگرم شدن به هرگونه حاشیه‌سازی و اختلاف‌افکنی که خواست دشمن است پرهیز کنند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اهمیت بهره‌گیری گسترده از ظرفیت‌های مردمی برای پیشبرد امور گفت: علما و نخبگان در حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها و مساجد می‌توانند در توسعه فرهنگ صلح و سازش و پیشگیری از وقوع جرم و ناهنجاری‌های اجتماعی به قوه قضاییه و سایر قوا کمک رسانند. بر همین اساس من در حد وسع و توان و اختیارات قانونی خود، نهایت مساعدت‌های مالی و فکری و حقووقی را در راستای گسترش بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی ارائه خواهم کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به برخی ناهنجاری‌های اجتماعی از جمله موارد ناظر بر مقوله عفاف و حجاب گفت: امروز مردم از برخی ناهنجاری‌های اجتماعی رنج می‌برند که یکی از این ناهنجاری‌ها، موارد ناظر بر مقوله عفاف و حجاب است؛ این مسئله، مقوله‌ای تک‌وجهی نیست و باید با جامعیت به آن نگریست؛ در این رابطه حتما نیاز به اقدامات قضایی و سلبی نیز می‌باشد، اما قطعا به یکسری از اقدامات غیرقهری هم نیاز است.

رئیس دستگاه قضا در ادامه توضیحاتی در خصوص لایحه عفاف و حجاب و فرآیند‌های ناظر بر آن در قوه قضاییه، دولت و مجلس ارائه کرد.

رییس قوه قضاییه: در برخورد با ناهنجاری های اجتماعی حتما نیاز به اقدامات سلبی و قضایی هست اما همزمان نیاز به اقدامات فرهنگی ، غیر سلبی و حقوقی هم هست/ عقل سلیم میگوید از راهکارهای کم هزینه استفاده شود

رئیس عدلیه اظهار کرد: باید توجه داشت که دشمن نهایت تلاش خود را برای ایجاد اختلاف و ناامید کردن مردم و جوانان به کار بسته است؛ لذا ما باید با تدبیر و اولویت‌بندی امور، ضمن بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و قانونی، هم توطئه‌های دشمن را خنثی کنیم و هم به مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی بپردازیم.

رئیس دستگاه قضا در ادامه این نشست با اشاره به قضایای سال گذشته و عفو گسترده صورت گرفته در قبال عناصر غفلت‌زده اغتشاشات و همچنین سایر محکومان به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۱۴۰۱، بیان داشت: ما در میانه‌های نیمه دوم سال گذشته با مشورت‌هایی که با علما و نخبگان صورت دادیم، به این جمع‌بندی رسیدیم که به مناسبت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ که یک جشن اسلامی و ملی است، عفو گسترده‌ای را شامل حال تعداد کثیری از محکومان واجد شرایط از جمله عناصر فریب خورده و نادمِ دخیل در اغتشاشات کنیم؛ در مجموع بیش از ۸۹ هزار نفر مشمول این عفو شدند و این عفو گسترده با سَماحت و وسعت‌نظر مقام معظم رهبری محقق شد. 

رئیس عدلیه بیان داشت: زمانی که در سال گذشته پیشنهاد عفو گسترده را مطرح کردیم، اعتراضاتی به ما صورت گرفت ناظر بر اینکه ممکن است عناصر و محکومان عفو شده مجدداً مرتکب جرم شوند؛ ما اعلام کردیم که منکر امکان ارتکاب مجدد جرم از ناحیه آن‌ها نیستیم؛ اما آیا این منطقی و معقول است که به سبب احتمال ارتکاب مجدد جرم از ناحیه ۱۰ الی ۱۰۰ نفر، بیش از ۸۹ هزار فرد و محکوم واجد شرایط را از موهبت و امکان قانونی عفو محروم کنیم؟!

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، آیت‌الله نورمفیدی نماینده، ولی فقیه در استان گلستان طی سخنانی با بیان اینکه امروز با توجه به شرایط جهان اسلام، مسئولیت سنگینی بر دوش علمای اسلام است، گفت: علما باید برای دفاع از اسلام به وسط میدان بیایند. 

آیت‌الله نورمفیدی در ادامه، ضمن قدردانی از اقدامات دولت و دستگاه قضایی در رفع مشکلات مجتمع پتروشیمی گلستان اظهار کرد: مهمترین مشکل پتروشیمی گلستان، به حوزه حقوقی آن مربوط می‌شد که این مشکل پس از دستورات مؤکد رئیس قوه قضاییه و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی مجموعه قضایی استان گلستان، برطرف شده است.

همچنین در این جلسه، حجت‌الاسلام شیخی امام جمعه بندر ترکمن طی سخنانی بر ضرورت مواجهه ایجابی و سلبی در مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی و برخورد مناسب و بازدارنده با سارقین، تاکید کرد.

در ادامه حاج آخوند عبدالحی میرزاعلی امام جمعه اهل سنت آق قلا طی سخنانی ضمن تقدیر از پیگیری‌های رئیس قوه قضاییه برای رفع مسائل حقوقی و قضایی استان گلستان و اقدام در جهت رفع موانع تولید در این استان، اظها‌کرد: ما مسلمانان اشتراکات بسیاری داریم و‌باید بر محور‌این اشتراکات، اتحاد و همدلی داشته باشیم؛ اگر انسجام اسلامی داشته باشیم، دشمنان اسلام و‌نظام جرات حملات تروریستی و هتک حرمت مقدسات و‌اقدامات رذیلانه‌ای نظیر سوزاندن قرآن کریم را نخواهند داشت. 

حجت‌الاسلام ابراهیمی‌فر مدیر حوزه علمیه استان گلستان طی سخنانی در این نشست، اظهار کرد: اقدامات قوه قضاییه در رفع موانع تولید و کمک به رونق تولید و اشتغال در کشور، موجبات امیدآفرینی و به اثبات رساندن کارآمدی نظام را فراهم آورده است؛ باید این اقدامات موثر دستگاه قضایی به شیوه هنرمندانه رسانه‌ای شود و به سمع و نظر مردم برسد تا دلگرمی و امیدواری مردم افزون‌گردد.

وی با بیان اینکه حوزه علمیه با تلاش چشمگیر باید نیروی انسانی مورد نیاز قوه قضاییه را تامین کند، از ریاست قوه قضاییه درخواست کرد یک رابط را میان دستگاه قضا و حوزه علمیه تعیین کند. 

وی تاکید کرد: باید بیش از پیش از ظرفیت مساجد برای اصلاح‌ذات‌البین استفاده شود. 

حاج آخوند ابوبکر خوجملی امام جمعه اهل سنت نگین‌شهر به بیان مطالبی در ضرورت اتخاذ رویکرد امیدآفرینی در جامعه پرداخت و از اقدامات دستگاه قضایی و دولت در احیای مجتمع پتروشیمی گلستان با ۹۰ هزار سهامدار پس از ۱۷ سال قدردانی کرد و این اقدام را امیدآفرین دانست.

وی همچمین ضمن قدردانی از استقرار قضات کشیک که به صورت ۲۴ ساعته خدمات حقوقی و قضایی به مردم ارائه می‌دهند، خواستار تشکیل کشیک در پزشکی‌قانونی‌های سراسر استان گلستان شد.

استمرار بازدید‌ها و‌نظارت‌های میدانی رئیس قوه قضاییه از مراجع قضایی سراسر کشور/ دادگاه‌های تجدیدنظر استان گلستان زیر ذره‌بین نظارت‌های قاضی‌القضات
۱۴۰۲/۰۵/۲۶ - ۱۱:۰۰

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، در راستای رویکرد حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ناظر بر بازدید‌ها و سرکشی‌های مستمر از مراکز و مراجع قضایی، رئیس دستگاه قضا صبح امروز در نخستین برنامه از سفر غیررسمی و بدون تشریفات خود به استان گلستان، به صورت سرزده از دادگاه‌های تجدیدنظر این استان بازدید به عمل آورد. 

اقدام رئیس قوه‌قضاییه در جهت رفع موانع حقوقی تولید چندین بنگاه اقتصادی و صنعتی، بازدید نظارتی از واحد‌های قضایی و اتخاذ تدابیر پیرامون پرونده‌های کثیرالشاکی در راستای استیفای حقوق مالباختگان در سفر به استان گلستان/ حل و فصل نهایی پرونده کثیرالشاکی «مجتمع تجاری زرین گرگان» و استیفای حقوق حدود ۱۸۰ نفر از مردم با حضور رئیس قوه قضاییه قبل از تشکیل دادگاه

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان حضور خود در دادگاه‌های تجدیدنظر استان گلستان و پس از حضور در جلسه دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده‌های اخلالگران نظام اقتصادی مستقر در استان گلستان، در سه جلسه رسیدگی دیگر نیز حضور یافت. 

موضوع جلسه دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده اخلالگران در نظام اقتصادی که دارای حدود ۱۰۰ متهم بود، اتخاذ شیوه متقلبانه در خارج‌سازی منابع بانکی و تزریق به یک شبکه پولشویی بود. 

این بزرگترین پرونده مفاسد اقتصادی استان گلستان است.

حسب مفاد پرونده، با پیگیری‌های دستگاه قضا و دادستانی مرکز استان گلستان، عمده وجوهی که توسط شبکه مزبور به شیوه متقلبانه از منابع بانکی خارج شده بود، ردیابی و شناسایی شده و در راستای توقیف آن‌ها و استرداد حقوق بیت‌المال، اقدامات مقتضی و قانونی صورت گرفته است. 

در جریان این جلسه دادگاه، اتهام یکی از متهمین دایر بر مشارکت در پولشویی سازمان یافته، قرائت و تفهیم شد و وکیل متهم با حضور در جایگاه به بیان دفاعیات پرداخت. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان این جلسه دادگاه، سوالاتی را از قاضی در خصوص علنی یا غیرعلنی بودن دادگاه و نحوه انتشار مفاد آن مطرح کرد. 

در ادامه حضور رئیس دستگاه قضا در دادگاه‌های تجدیدنظر استان گلستان، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای برای دقایقی در یکی دیگر از جلسات در حال برگزاری این دادگاه که موضوع آن فروش وکالتی خودرو از سوی یک فرد به فردی دیگر بود، حضور پیدا کرد و به استماع مطالب قاضی و افراد دخیل در این پرونده پرداخت. 

قاضی این پرونده طی سخنانی در جلسه رسیدگی به پرونده مزبور، به اهمیت بار حقوقی کلمات و واژه‌ها در وکالتنامه‌های تنظیمی از سوی افراد اشاره کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای سپس در یک جلسه ارتباط تصویری درخواست پابند الکترونیک حضور پیدا کرد و به استماع مطالب و صحبت‌های رد و بدل شده میان قاضی و فرد محکوم پرداخت. 

محکوم علیه این پرونده که به یک سال حبس محکوم شده و هم‌اکنون بیش از یک ماه از آن را گذرانده است، در‌خواست دریافت پابند الکترونیک را به دادگاه ارائه کرده بود. 

رئیس قوه قضاییه که برای دقایقی در این جلسه تصویری حاضر شده بود، خطاب به قاضی پرونده تاکید کرد: طبق قانون، تصمیم نهایی در حوزه پذیرش درخواست پابند الکترونیک از سوی محکومان، بر عهده شخص قاضی است و قضات توجه داشته باشند که باید با بررسی دقیق همه جوانب امر که در قانون مشخص شده، نسبت به پذیرش درخواست پابند الکترونیک برای محکومان و زندانیان تصمیم‌گیری کنند.

جلسه بعدی در حال برگزاری دادگاه تجدیدنظر استان گلستان که قاضی‌القضات به صورت سرزده برای دقایقی در آن حضور پیدا کرد، مربوط به مصالحه میان طرفین یک پرونده بود. قاضی این دادگاه طی سخنانی اظهار کرد: بعد از حل مشکل قبلی طرفین این پرونده، متوجه وجود چند مشکل و چالش دیگر فی‌مابین دو خانواده درگیر در پرونده شدیم و از همین روی تصمیم گرفتیم امروز در روز پنجشنبه مجدداً افراد مزبور را به جلسه‌ای دعوت کنیم تا به حل و فصل سایر مشکلات آن‌ها بپردازیم. 

رئیس قوه قضاییه در خلال حضور در این جلسه تصریح کرد: استان گلستان یکی از استان‌های پیشتاز در حوزه صلح و سازش و ایجاد مصالحه در پرونده‌هاست.

حل و فصل نهایی پرونده کثیرالشاکی «مجتمع تجاری زرین گرگان» و استیفای حقوق حدود ۱۸۰ نفر از مردم با حضور رئیس قوه قضاییه قبل از تشکیل دادگاه
۱۴۰۲/۰۵/۲۶ - ۱۰:۳۷

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، در راستای سیاست‌های اتخاذ شده از جانب رئیس دستگاه قضا در دوره اخیر ناظر بر رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در نهایت سرعت و دقت و لحاظ موازین قانونی در جهت احقاق حق هر چه سریعتر مالباختگان و همچنین جلوگیری از تشکیل پرونده‌های کثیرالشاکی با تمهید تدابیر پیشگیرانه، امروز پنجشنبه (۲۶ مرداد) در جریان سفر غیر رسمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به استان گلستان، رسیدگی و اتخاذ تدابیر پیرامون یک پرونده کثیرالشاکی در این استان، در دستور کار رئیس عدلیه قرار گرفت. 

اقدام رئیس قوه‌قضاییه در جهت رفع موانع حقوقی تولید چندین بنگاه اقتصادی و صنعتی، بازدید نظارتی از واحد‌های قضایی و اتخاذ تدابیر پیرامون پرونده‌های کثیرالشاکی در راستای استیفای حقوق مالباختگان در سفر به استان گلستان/ حل و فصل نهایی پرونده کثیرالشاکی «مجتمع تجاری زرین گرگان» و استیفای حقوق حدود ۱۸۰ نفر از مردم با حضور رئیس قوه قضاییه قبل از تشکیل دادگاه

 پرونده کثیرالشاکی که در جریان سفر امروز رئیس عدلیه به استان گلستان، مطمح‌نظر قرار گرفت، پرونده مجتمع تجاری زرین گرگان بود.

 در رابطه با مفاد این پرونده، شایان ذکر است که صنف طلافروشان گرگان دارای یک قطعه زمین در خیابان ولیعصر این شهر بوده که دو سازنده معروف اقدام به ساخت مجتمع در خیابان مزبور نموده و بسیاری از واحد‌ها را پیش‌فروش کردند؛ حسب ادعای خریداران، سازندگان علی‌رغم گذشت بیش از ۱۰ سال از آغاز پروژه و بیش از ۶ سال از زمان تحویل، به وعده‌های خود عمل ننموده‌اند؛ لذا با درخواست تعداد بیش از ۱۰۰ خانواده، در واحد پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان پرونده‌ای تشکیل گردید و به هیأت ۳ نفره کارشناسی ارسال شد تا پیرامون مجتمع مذکور و ملک دیگری در خیابان عدالت اظهارنظر نمایند. لازم به ذکر است بسیاری از خریداران در ازای واحد‌های این پاساژ پول نقد پرداخت کرده و یا ملک شخصی خود را با سازندگان تهاتر کرده‌اند.

در نهایت، امروز با حضور رئیس قوه قضاییه، پیرامون این پرونده کثیرالشاکی، با اولویت استیفای حقوق مردم و سرمایه‌گذاران، اتخاذ تصمیم شد و این پرونده نیز بدون ارجاع به دادگاه، حل و فصل نهایی شد. بر این اساس، حقوق حدود ۱۸۰ نفر از مردم استیفا شد و از تشکیل بالغ بر ۶۰۰ فقره پرونده قضایی جلوگیری به عمل آمد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان رسیدگی به این پرونده کثیرالشاکی، با اشاره به اثرات مصالحه در دعاوی، اظهار کرد: خیر و برکاتی که در مصالحه و به صلح و سازش کشاندن دعاوی مستتر است، شاید در احکام قضایی وجود نداشته باشد؛ با صلح و سازش رساندن دعاوی، بسیاری از تبعات و پیامد‌هایی که ممکن است در اثر تشکیل پرونده و اجرای احکام حادث شود، از بین می‌روند و رضایت طرفین حاصل می‌گردد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای پس از شرکت در جلسه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی «مجتمع تجاری زرین گرگان» که به استیفای حقوقی حدود ۱۸۰ نفر از مردم بدون تشکیل پرونده قضایی انجامید، طی مصاحبه‌ای اظهار کرد: رویکرد و راهبرد ما آن است که پرونده‌هایی که امکان تحقق صلح و سازش در آن‌ها وجود دارد، به مراحل رسیدگی قضایی کشیده نشوند و با هزینه کمتر و جلب رضایت طرفین دعاوی، به مصالحه ختم گردند. 

پرسش‌های رییس قوه قضاییه از وکیلی که سه سال است در پرونده حضور دارد اما جزییات پرونده را نمی‌داند

رئیس عدلیه تصریح کرد: استان گلستان از استان‌های پیشتاز در حوزه به صلح و سازش کشاندن دعاوی، قبل از تشکیل پرونده‌های قضایی است و این امر ناشی از اهتمام و انگیزه مقامات قضایی استان است که جای تقدیر دارد. 

التزام به قانون رییس قوه قضاییه برای شرکت در دادگاه موسسه مالی اعتباری نور؛ محسنی اژه‌ای پیش از شروع رسیدگی از قانونی یا غیر قانونی بودن حضور خود در دادگاه مطمئن شد

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: در موضوع مورد رسیدگی (مجتمع تجاری زرین گرگان)، چنانچه مقوله مصالحه در دستور کار قرار نمی‌گرفت، حداقل حدود ۱۸۰ پرونده قضایی در دادگستری تشکیل می‌شد و با محاسبه گردش‌های پرونده، با چیزی حدود ۶۰۰ فقره پرونده مواجه بودیم که همین امر سبب افزایش هزینه‌ها و رفت و آمد‌ها می‌شد و شاید رضایت شکات نیز بطور کامل برآورده نمی‌شد.

در حال تکمیل....


به راستی طراح کیست ؟
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
0
0
راهکار چیست !؟؟؟؟؟
مسلما هوش مصنوعی می‌توان مشکل حل کند !!!!!
بیشتر هدر رفت بنزین در دو مفسده تاکسی و جایگاه دار هست
ابتدا تمام جایگاه های کشور به دوربین پلاک خوان و اثر انگشت مجهز می‌شوند سپس همه می‌دانند!!!!!
چون دوربین اول پلاک می‌خواند حافظه کارت خوان جایگاه فقط به آن پلاک سوخت می‌دهد و چون اثر انگشت فرد سوخت گیر صاحب پلاک هست به راحتی جایگاه دار -----تاکسی دار و هر مفسده ای رخت برمی بندد و می‌توان گفت :::مصرف غیر عادی حذف می‌شود
اینم برای آنکس که می‌دانست تنها یک نفر می‌توان این مسله حل کند
باشد تا سال بعد و گشایش های بیشتر خداحافظ مردم سرزمینم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
0
0
سلام خبرگزاری میزان تورا به فاطمه زهرا س صدای شصت هزار سهامدار وسدید در بورس باشید که با وجود اینکه پنج بار رای قطعی به نفع شرکت وسدید صادر شده ولی شرکت فراب با اعمال نفوذ و برگرفتن فرصت دو ماه در کمتر از چهار روز باعث سقوط چهل درصدی سهم و از بین رفتن چهل درصد سرمایه سهامداران شرکت وسدید شد خواهشمندیم صدای مظلومیت و نابودی زندگی و سرمایه شصت هزار سهامدار وسدید را به ریاست محترم قوه قضائیه برسانید دعای شصت هزار مالباخته شرکت وسدید پشت وپناه شما و فرزندانتان باد به حق چهاردمعصوم علیه السلام.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *